Om oss

line

Välkommen till Skepptuna GK!

Kul att du hittade hit och att du delar samma fantastiska golfintresse som oss. Här kommer du att få följa två golffantaster på deras resa genom golfen men även få en hel del tips och tricks på vägen. Vi hoppas att du kommer finna allt du behöver och att du inspireras av vårt liv och vår filosofi.

Men först och främst, en liten presentation. Vi heter Andreas och Olivia och är en par riktiga golfnördar! Golf är vårt liv, vårt allt och därför har vi tillsammans valt att viga vårt liv åt just denna fantastiska sport. Vi träffades för 10 år sedan på golfbanan och blev förälskade på stört. Sedan den dagen har vi hängt ihop och delar idag många härliga golfminnen tillsammans. Sommaren 2014 bestämde vi oss för att gifta oss och idag bor vi i en lägenhet mitt i det vackra Sigtuna. Vi båda driver eget företag och arbetar även på sidan av som frilansskribenter för olika tidskrifter runt om i Sverige. Vår vision och dröm är att en dag kunna bosätta oss i Spanien och livnära oss på golfen.

På vår hemsida kommer du alltså få möjligheten att följa oss på våra resor, ta del av våra erfarenheter men framförallt dela vårt gemensamma intresse för denna helt underbara sport.

Anledningen till att vi valde att döpa hemsida till just Skepptuna GK, vilket kan kännas förvirrande och det ber vi om ursäkt för, är av den enkla anledningen: det var här vi båda lärde oss spela. Det var här vi föddes, här som vi förälskade oss i sporten och här vi förälskade oss i varandra. Skepptuna GK var början på vårt gemensamma liv och början på vår fantastisk resa.

Varmt välkomna! 

line

 Om ni har några frågor kan ni alltid kontakta oss här.