Vi tipsar om julklapparna!

line

Nu är golfsäsongen över i större delar av landet och nedräkningen inför julen har börjat. Idag tänkte vi därför, i julens ära, tipsa alla våra läsare om de perfekta julklapparna man kan ge till sina golffanatiker inför nästkommande spelsäsong.

Adidas, Tour360 Prime Boost

Ge bort Adidas omtalade Golfsko Tour360 Prime Boost. Denna sko har hyllats av många och är en riktig skön golfsko för de längre spelen. Denna sko passar perfekt under varma sommardagar och är både mjuk och bekväm att gå långt i. Med fantastiskt stöd och med med bra dobbgrepp ger skon en otrolig frihetskänsla. Du kan finna denna sko hos bland annat Sportamore.se, där den dessutom kan köpas för ett nedsatt pris.

Adidas-sportamore

Golfinspirerad högtalare

Det blir allt vanligare idag att man hör musik på golfbanan. En del uppskattar detta medan andra avskyr det. Vi uppskattar att ha skön musik medans vi spelar och tipsar därför om SongBirdies egna golfinspirerade högtalare. Med denna lilla högtalare kan du via bluetooth spela din musik när du vill under dina spelrundor. Välj mellan färgerna vit, svart, rosa eller röd. Dessa små högtalare ligger just nu på 39.99 US dollar och finns att beställa på SongBirdie.com.

 Hogtalare-songbirdie

FJ Canvas Show Bag

 Ge bort en otroligt stilig skoväska i julklapp. Hos Footjoy.com finner du denna skönhet som skyddar dina golfskor mellan rundorna och är den perfekt julklappen att ge till någon som är värd något extra. Denna stilrena väska kan du få i färgerna svart, grå och blå och ligger runt 85 US dollar.

Fj-bag

Det traditionella presentkortet

Är du osäker på vad du ska köpa i julklapp brukar alltid ett presentkort vara en uppskattad gest. Hos Dormy.se kan du köpa ett presentkort med allt från 250 kr upp till hela 2500 kr. Dormy, som vi anser, är rena golfparadiset. Här har levererar man kvalitativa produkter till rimliga priset. Så om fantasin inte räcker till rekommenderar vi starkt att dra till med ett presentkort i julklapp.

Presentkort

line