Spara på plånboken och miljön

line

I inlägget Skräddarsy dina golfklubbor pratade vi om skräddarsydda golfklubbor, hur din unika spelstil avgör vilken golfklubba som är mest optimal för dig. Som ni vet så är golf en ganska dyr sport. En helt ny uppsättning med golfklubbor, skor och kläder, golfbag, vagn och medlemskap kan lätt få kostnaden att skena iväg. För er som kanske inte har, eller inte vill lägga denna summa på ert spelande så har jag goda nyheter för er. Genom att köpa er utrustning begagnat så sparar du både på din ekonomi men även på miljön. Idag finns flera bra butiker som säljer begagnad golfutrustning. Två webbutiker som jag anser sticka ut lite extra är NordicaGolf.se och Golfbidder.com. Hos NordicaGolf finner du begagnade klubbor i bra skick. Du kan enkelt hitta din favoritklubba till ett rimligt pris.

Golfbidder är ett engelskt företag som specialiserats sig på att just köpa och sälja begagnade golfklubbor och är idag en av Europas mest besökte onlineåterförsäljare. Varje golfklubba har kontrollerats individuellt och kommer med en 12-månaders garanti samt 7-dagars öppet köp. Det innebär alltså att du kan testa golfklubban innan du bestämmer dig.

För övriga golfutrustning du kan tänkas behöva har vi ju även blocket.se där du kan finna det mesta inom golfen för rimliga priser.

Spara på plånboken och på miljön!

//Andreas

blocket.se-secondhand

line