Skräddarsy dina golfklubbor

line

Att köpa golfklubbor kan ibland kännas svårt och oehört förvirrande och för en lite mindre erfaren spelare kan detta känns näst intill omöjligt! Hur ska man kunna välja mellan de olika modeller och märken som finns på marknaden, vad ska man ha till vad, vilken modell är bäst och så vidare är ofta frågor som kommer upp. Något du som spelare inte får glömma är att din spelteknik är unik. Ingen svingar som du, ingen slår ut som du, ingen spelar som du. Du har din egen stil. Så ha i tanken att köpa rätt golfklubba är ungefär desamma som för en löpare att köpa rätt löparsko. För bäst restultat krävs alltså rätt utrustning. För att hjälpa dig att hitta den rätta golfklubban har idag många återförsäljare satsat på skräddarsydda golfklubbor, vilket innebär att genom att göra en utprovning får du professionell hjälp att hitta de klubbor som passar bäst för just ditt spel. Du kan alltså sluta känna dig förvirrad och vilsen för hjälpen finns närmare än vad du tror.

En utprovningen kan ta ungefär 45 minuter och du brukar hinna testa 3-4 klubbmodeller. Om du är osäker på vilken butik du ska vända dig till så kan jag absolut rekommendera Dormy. Här kan du enkelt boka in en provtid när det bäst passar dig och på plats få den du hjälp du behöver för ta fram den mest optimala uppsättningen golfklubbor för ditt spel.

Om du har svårt att ta dig till en fysisk butik eller om du istället föredrar att beställa skräddarsydda klubbor hemma, kanske du anser att priserna lätt sticker iväg i en fysisk butik? Isåfall kan jag varmt rekommendera nordicagolf.se. Här hittar du Europas största utbud av skräddarsydda golfklubbor till ett bra pris, och det bästa av allt är att NordicaGolf har en nöjdhetsgaranti, vilket innebär att du kan känna på dina klubbor i lugn och ro på din egen driving range innan du bestämmer dig. Skulle du inte vara nöjd har du alltså 30 dagars ångesrrätt.

Så när det är dags att köpa nya golfklubbor oroa dig inte, ta den hjälp du behöver och njut av en perfekt sving. Det är du värd min vän!

//Andreas

Fitting

Besök Dormy Custom Fitting här & Besök NordicaGolf här

line