Kombinera två fantastiska sporter och spela Fotbollsgolf

Kombinera två fantastiska sporter och spela Fotbollsgolf

Fotbollsgolf är en sport som kombinerar två av de mest populära sporterna i världen, fotboll och golf. Denna sport är perfekt för den som gillar att utmana sig själv och andra på en grön yta. Läs mer om denna roliga sport och hur man kan spela den här!

Fotboll eller Golf?

Denna urgamla fråga som har diskuterats av många golfspelare och fotbollsfans är inte lätt att besvara. Båda sporterna kräver en hel del skicklighet, engagemang och strategi, men det finns tydliga skillnader som kan påverka ens åsikt.

När det gäller golf är huvudmålet att fullfölja varje hålet med så få slag som möjligt. Golfspelaren måste använda teknik och precision för att på långt avstånd slå golfbollen in i hålet. Det krävs övning, hängivenhet och tålamod för att bli en bra golfspelare.

Fotboll handlar mer om lagarbete och fysik. Målet är att flytta bollen från den ena änden av planen till den andra och samtidigt försöka göra poäng. Fotboll kräver att spelarna springer, skjuter och passar bollen samtidigt som du tävlar mot ett motståndarlag.

I slutändan är golf och fotboll båda roliga sporter som erbjuder något annorlunda och i kombination får du en ny utmaning att prova.

Live Strema Golf och Fotboll

Nu kan du se både golf- och fotbolls VM live på internet. Oavsett om du föredrar att titta på en match från ditt vardagsrum eller från var som helst i världen kan du göra det utan problem. Du behöver inte längre missa din favoritturnering eller ditt favoritspel, eftersom du kan njuta av dem i realtid.

Vad är Fotbollsgolf?

Fotbollsgolf är en sport som kombinerar två sporter, fotboll och golf. Det är en sport för alla, oavsett ålder eller fitnessnivå. Det går ut på att slå en fotboll in i ett hål, du byter helt enkelt ut golfbollen mot en fotboll och golfklubban mot din fot. Varje hål har sin egen svårighetsgrad och det gäller att ta sig igenom alla 18 hålen på så få sparkar som möjligt.

Hur du spelar Fotbollsgolf

Fotbollsgolf kan du spela med dig själv eller med vänner. Oavsett hur du väljer att spela, finns det några grundläggande regler du måste följa:

  1. Varje hål har en par-score. Ditt mål är att försöka spela varje hål under par-scoret.

  2. Om du missar bollen, måste du ta ett straffslag från där bollen ligger (enkel regel).
  3. När du har satt bollen i hålet så har du klarat banan! Sedan går du vidare till nästa bana och hål. 
  4. Precis som i golf så vinner den med minst sparkar, lycka till!