För ensamma golfrundor

För ensamma golfrundor

line

Äntligen är sommaren på ingång och vi tänkte idag passa på att ge lite tips på hur du kan göra din golfrunda ännu bättre!

Det sker från och till att man bestämmer sig för att ta sig ut på golfbanan själv, om det är för att man väljer det själv eller för att man tvingas till det är helt oviktigt. Att ta sig ut ensam på banan är, i vår mening, en helt fantastisk möjlighet att få rensa huvudet under några timmar och att få självmedvetenhet. Skulle tystnaden inte falla än i smaken när man promenerar fram längst golfbanan kan man ta tillfälle i akt att stoppa in lite musik i öronen eller en mysig ljudbok. Spotify, är som de flesta vet, ett populärt streaming-företag som ger människor möjlighet att streama sin musik. Här kan man finna i stort sett allt man kan önska sig i musikväg och det bästa av allt är att man kan spara listor som offline – vilket innebär att när man är ute på sina ensamma golfrundor, och vill koppla bort omvärlden, kan man enkel spara sina spellistor på offline, tycka in flygplansläget och fortsätta att lyssna på sin musik. Det som även gör Spotify så exceptionellt är priset – för endast 99 kr i månaden har man tillgång till tusentals låtar.

Skulle man vara mer intresserad av att avnjuta sin golfrunda med en riktigt bra ljudbok kan vi tips om Storytel. Hos Storytel kan man idag finna ett givande utbud av populära ljudböcker för alla tycken och smaker och kostnaden per månad är 169 kr. Det som är toppen med Storytel, bortsett från deras underhållande utbud av böcker, är att man kan ladda ner sina böcker till offline-läge och, precis som med Spotify, koppla bort verkligheten genom att klicka in flygplansläge och avnjuta golfrundan med favoritboken.

Oavsett vad som passar en bäst, om det är musik, ljudbok eller bara tystnande, uppmuntrar vi alla att ta sig ut på banan ensam oftare!

line