Boka din golfresa idag

line

Blir du lika nedstämd som oss när hösten börjar rulla in? När kylan och mörkret blir allt påtagligare? Hur allt bara sakta dör ut och hur de flesta golfbanorna stänger igen? För håll med oss, det är inte samma sak att stå och svinga inomhus när du vet att mörkret och kylan väntar uatnför!

Det bästa med att arbeta som frilansskribent är att man inte har en fast plats man alltid måste vara på. Möjligheten att enkelt bara dra iväg när höstens dysta ansikte träder fram är en lyx jag aldrig tidigare vågade drömma om, och i år följer jag och Andreas helt enkelt fåglarna instinkt när vintern nalkas, vi tar vårt pick och pack och flyger söderut. Den här gången till Western Cape i Sydafrika! Så i början av november bär de av till medeltemperaturer mellan 21-27 och ett 30-tals nya, spännande golfbanor. Kanske även ett och annat vinglas slinker ner på kvällskvistarna efter en lång dags spelande.

Visst låter det lockande? Om du också skulle vilja fly undan vinter bittra kyla rekommenderar jag dig starkt att göra detsamma. Idag finns flera hemsidor som hjälper oss frusna golfälskare att få komma iväg och spela hela vintern lång! De som vi främst vänt oss till när vi sökt inspiration till våra resor är bl.a. SvenskGolf och GolfiSpanien. Dessa sidor ger dig all information du behöver för en long stay utomlamds. Så varför inte spela obegränsad golf i världsklass på Marco Simone G&CC:s vackra banor i Italien, eller du kanske vill njuta av den svenskägda golfbanan Black Mountain i brännheta Thailand. Det finns obegränsade med valmöjligheter!

Så boka din golfresa redan idag, du kommer inte ångra dig!

//Olivia

Blackmountain-thailand-golf

line