Äventyrliga golfresor

Äventyrliga golfresor

Något med det bästa med golf är att ta en spännande resa, antingen själv, med sina vänner eller med en grupp du inte känner. Vi har samlat ihop några långresor du kan ta, som redan är planerade. Allt du behöver göra är att backa din golfbag, luta dig tillbaka och spela på några av världens häftigaste golfbanor.

Lofoten

Lofoten golfresa

Följ med på på en av jorden vackraste öar och spela! Lofotens Golf links är något av det bästa som hänt inom nordisk golf på flera år. Banan ligger precis intill Atlanten, vilket kommer innebära fantastisk natur med exotiska inslag. Som sagt är resan redan planerad för dig med flyg, boende och aktiviteter. Förutom att spela golf på banor som Salten Golfklubb, Lofoten Links och Björkliden kommer du få vara med i andra aktiviteter. Inplanerat är en tur med Hurtigrutten, Guidad ridtur på Islandshäst (valfritt) och mycket mer. Ta chansen för uppfriskande natur och njut av nordens finaste golfnatur!

Nya Zeeland 

1542868_835x360_crop-center_90 (1)

Utforska landet för Sagan om ringen och Game of Thrones med världens finaste natur. Med järnsjuan i högsta hugg kan är du redo för vilket slag som helst på denna magiska plats. Under tre veckor kan du utforska både nord och sydön. Spela på Gulf Harbour GC  som år 2005 och 2006 stod som värd för NZ Open. Spela 18-håls golf på Arikikapakapa, Cape Kidnappers och Paraparmumu Links GC. Du får guidade turer runt om Nya Zeeland, med vinprovning på Wairarapa, Te Puia Thermal Reserve, Rainbow Springs och mycket, mycket mer.

Sicilien

Sicilien golfresa

Ett lite kortare avstång än Nya Zeeland är ön mitt i medelhavet, Sicilien. Under en vecka kommer du få besöka pittoreska byar och de bästa golfbanorna. Spela på Verdura East Course, Donnafugata Parkland Cours och Il Picciolo. Efter varje golfdag följs trevliga kvällar med middagar, vinprovningar och egentid i omgivningarna. En dag kommer du få se vulkanen Etna med sina 3 350 m över havet och är Europas högsta aktiva vulkan. Du kommer få flyg, boende och aktiviteter inkluderade i priset.