Golfens nya resemål!

Golfens nya resemål!

line

 

Planerar du att åka på golfresa i sommar? Många populära destinationer är USA, Gran Canaria, Frankrike och Italien. Men visste ni att det finns många oupptäckta länder? Dessa destinationer är dessutom inte översvämmande på somrarna som dessutom inte speciellt dyrt att ta sig till!

Längtar du också efter en ny golfdestination där du kan golfa längst kuster och fina greener? Sommarn är på ingång och många letar fortfarande efter det rätta resmålet, därför tänkte vi guida dig igenom det i detta inlägg.

  • Bulgarien: Nu finns det massvis med flygresor till bra pris till Bulgarien, det händer dessutom massvis med spännande saker runt Svarta havskusten. Detta resmål är relativt oupptäckt just p.g.a av den svåra logistiken, men nu finns bättre transport med flyg och researrangörer för att komma till kusten och banan. Mycket se- och prisvärt resmål tycker vi!
  • Polen: Här finns det mycket Green för lite pengar, men det är inte allt. Området vid Gdansk har vuxit fram till en mycket sevärd och lyxig golfdestination. Här har du mycket snygga och exklusiva anläggningar till väldigt bra priser. Du betalar väldigt lite för Greenfeen och du kan smidigt och billigt ta färjan från från Nynäshamn till Gdansk. Annars flyger också SAS väldigt billigt direkt ner till Gdansk från andra svenska städer.
  • Mauritius: Detta är dessvärre en väldigt mycket längre resa än att ta färjan över Östersjön. Om du är nyfiken och vill upptäcka något helt nytt och anorlunda är Mauritius något för dig. Här finns milslånga stränder, vackert blått hav, palmer, ja detta är definition av ett paradis. Här finns dessutom massvis med exklusiva golfresorter. Du kan hitta prisvärda paketresor och smidiga lösningar med flyg, hotell och golf allt i ett. Prisbilden har tidigare varit mycket hög men detta har på senare tid kommit att ändras, men helt gratis är det ju tyvärr inte. Är du intresserad av long-stay så finns även paketresor med long-stay hos olika resebolag.

 

line